Yoga Mat Bag - My Zen!

Yoga Mat Bag - My Zen!

August 24, 2018

Read More

Produktnyhet - Pom Pom Case Mini och Shades

Produktnyhet - Pom Pom Case Mini och Shades

August 18, 2018

Våra favoritfodral har kommit i två nya storlekar - Vi välkomnar Pom Pom Case Mini och Shades in i vårt sortiment och hoppas att du skall gilla dem lika mycket som vi gör. 

Pom Pom Case Mini fungerar perfekt som korthållare eller för att hålla ordning i din handväska eller necessär. 

Storleken Shades är ett färgglatt fodral som rymmer dina favoritsolglasögon, men också gör ett utmärkt jobb som pennskrin, plånbok eller som fodral till din mobilladdare och powerbank. 

Vi vill gärna se hur du använder ditt Pom Pom Case - tagga oss gärna på instagram så att vi kan se era fina bilder. 

Read More

Börja jobba hos oss på Bag-all!

July 31, 2018

Nu söker vi mer personal till vår Bag-all butik. Är du organiserad, service-minded, kan jobba självständigt och letar efter en halvtidstjänst? Då är du kanske just den vi söker! Vi letar efter säljare till vår butik i centrala Stockholm. Är du intresserad och tror att jobbet kan passa dig - klicka här för mer info om oss och om tjänsten! 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

XOXO, 

Teamet på Bag-all

Read More


Beauty Box Black

Beauty Box Black

July 24, 2018

Read More

Bag-all på semester!

Bag-all på semester!

July 18, 2018

Vi älskar när vi får se vart i världen våra påsar hamnar! En "Wet Beach Stuff" på Mallorca eller en "Wash Me Please" på väg till New York City? Tack för att ni taggar oss i era fina bilder! 

Klicka här för att se bilder från våra följare på semester!

Read More

Mini Cases!

Mini Cases!

July 11, 2018

En av våra allra minsta produkter men en av våra största favoriter är våra Mini Cases!

De finns i fyra olika varianter, perfekt storlek för att ha med i sin handväska! För den som behöver ett litet fodral för sina nycklar, små hörlurar som man ständigt tappar bort i väskan, eller till vad som helst!

 

Read More


Pom pom bonanza!

Pom pom bonanza!

July 03, 2018

Vi älskar pom pom fodral! Gör inte du? Behöver du frodral till allt sånt du har som du inte vet vad du ska göra av? Skramlet i handväskan, till alla prylarna på skrivbordet?

I så fall tycker vi att du borde införskaffa ett Pom pom fodral!

Dessa fodral är handgjorda av indiska hantverkare och printade med block-print teknik.

Varje fodral har olika foder!

Fodralen kommer i tre olika storlekar. De minsta är perfekta för alla små sminksaker man måste ha med sig i handväskan, eller nycklar, hårsnoddar och sånt! Medium fodralet är lite större och är perfekt att ha i barnvagnen och likande! Våra största fodral är så pass rympliga att mindre datorer får plats.

Pom pom away!

Read More

Redo för sommaren?

Redo för sommaren?

June 26, 2018

Semestern är här! Har du allt du behöver för resan? Om inte så kan vi hjälpa dig!

Vi har många vattentäta fodral till blöta badkäder! Klicka här för att se vårt utbud. Dom är perfekta att lägga ner bikinin i när man ska hem från stranden!

Vi har även nya, stora strandväskor som är utmärkt att packa ner allt man behöver ha med sig till stranden! Glöm inte att monogramma din väska!

Read More

Har ni sett vårt fodral för matlådor?

Har ni sett vårt fodral för matlådor?

June 20, 2018

Ni har väl sett ett av våra senaste tillskott? Nämligen detta fodral för din lunchlåda!

Detta snygga fodral har en laminerad insida, så även om din matlåda skulle läcka, så blir det lätt att torka av och kladdet kommer inte att komma någon annanstans.

Självklart blir detta fodral allra snyggast och mest personligt med ett monogram på!

 

Read More


Den perfekta strandväskan!

Den perfekta strandväskan!

June 05, 2018

Vi har fått in ännu fler nya produkter! Kolla in dessa rymliga väskor som är perfekta att ha med sig till stranden eller bara när du måste bära med dig massa saker!

Väskan kommer i fyra olika varianter! Den finns med Bag-alls klassika "Plastic ain't my tote" citat, eller i olika färger.

Tanken bakom väskorna med ränder är givetvis att du ska monogramma ditt namn eller initialer! Plastic Ain't väskan är också givetvis supersnygg med monogram!

Read More

Våra nya Folding Totes är äntligen här!

Våra nya Folding Totes är äntligen här!

May 29, 2018

Säg hej och välkommen till senaste tillskottet i Bag-all familjen! Vår nya Folding Tote i försärkt nylon som gör att den är väldigt slittålig och perfekt att ha till mataffären till exempel!

När väskan inte används kan den vikas ihop i sin egen innerficka (som annars rymmer en telefon) och väger knappt nånting! Så den är perfekt att ha med sig nästan överallt!

Read More

Bag-all Australien

Bag-all Australien

April 18, 2018

G'day Australia!

Som ni kanske redan har hört, så har nedräkningen börjat! Påsar och möbler anländer, väggar målas och monogrammaskinen sätts ihop! För varje dag som går så kommer vi närmre och närmre butiksöppningen. Och idag var en stor dag i Bag-all Australiens korta historia, för vi öppnade den australiensiska webbshoppen och gjorde vår första online försäljning på bag-all.com.au.

Så goda nyheter för alla våra Aussie vänner! Ni kan nu beställa era favorit Bag-all produkter från bag-all.com.au och få era varor skickade till er från butiken på 400 Oxford St, Paddington, Sydney.

Mer info om butiken kommer snart, so stay tuned!

Read More1 2 3 6 Next »