Bag-all på semester!

Bag-all på semester!


Bag-alls egen Antonia vid poolkanten med sin "Bikini Organizing Bag". 

 

Vi älskar när vi får se vart i världen våra påsar hamnar! En "Wet Beach Stuff" på Mallorca eller en "Wash Me Please" på väg till New York City? Tack för att ni taggar oss i era fina bilder! 

@starwoman packar organiserat inför semestern med vår "Lace Lingerie Organizing Bag","Ballet Flat Organizing Bag" och "Private Stuff". 

 

@barristaan är redo för att ta med sig plattången på semestern i vår "Hair Stuff Case". Det perfekta fodralet när du är på språng. 

Även @emmalinneacastel har packat organiserat inför årets semester. Väskan organiserar du bäst med vår packpåsar och packing-cubes. 

 

Tack för de finas bilderna. Vi på bag-all önskar er en fin sommar!
Also in News

Börja jobba hos oss på Bag-all!

Nu söker vi mer personal till vår Bag-all butik. Är du organiserad, service-minded, kan jobba självständigt och letar efter en halvtidstjänst? Då är du kanske just den vi söker! Vi letar efter säljare till vår butik i centrala Stockholm. Är du intresserad och tror att jobbet kan passa dig - klicka här för mer info om oss och om tjänsten! 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

XOXO, 

Teamet på Bag-all

Read More

Beauty Box Black
Beauty Box Black

Read More

Mini Cases!
Mini Cases!

En av våra allra minsta produkter men en av våra största favoriter är våra Mini Cases!

De finns i fyra olika varianter, perfekt storlek för att ha med i sin handväska! För den som behöver ett litet fodral för sina nycklar, små hörlurar som man ständigt tappar bort i väskan, eller till vad som helst!

 

Read More