Bakom dörren

Bakom dörren

Det här är varför jag älskar Bag-alls kontor/lager/studio i Brooklyn:

brooklyn bag-all studio

Kolla dessa fönster och höjden i tak och utrymmet!

Plats är inte något man blir direkt bortskämd med i New York – så att få gå till den här härliga lokalen är verkligen en ynnest.

Jennifer in bag-all office

Jag älskar att jobba sittandes i en gungstol eller en soffa!

Jag vet att mitt kontor verkligen inte är det mest städade i världen. Men när jag jobbar lägger jag full fokus på att få det som måste göras gjort och så fort jag är klar måste jag snabba mig hem till barnen (det tar en timme att komma hem med tunnelbanan). Så att städa är ganska bortprioriterat. Ibland får jag och tjejerna som jobbar här ett ryck och så städar vi upp. Men efter några dagar är stöket tillbaks. Jag vet – jag är hopplös!

Så vad gör vi här på dagarna?

packar i bag-all kontor

1.Vi packar! Igår packade Malin och jag totes som skulle iväg till varuhuset Von Maur. Ingen av oss kände till det här varuhuset innan, men det har visat sig att de har 33 varuhus i 15 stater (så som Kansas, Iowa, Indiana, Oklahoma etc). USA är verkligen så mycket större än vad man/jag normalt sett tänker på.

Nu på sommaren är det super varmt i lokalerna, vi skulle lika bra kunna stå i bikini och jobba.

bag-all japanska kunder

2. Vi tar emot kunder! Här är de underbara inköparna från Japanska varuhuset Plazastyle, som flera gånger haft Bag-all pop up stores. De har allihop blivit goda vänner till mig och jag är så glad för att jag genom jobbet har fått möjlighet att träffa nya vänner från världens alla hörn!

bag-all printing

3. Vi printar saker. Obs, det här är en gammal bild. Printmaskinen står numera runt hörnet till höger på bilden. Det var en av målsättningarna när jag skaffade lokalen – att vi skulle kunna printa prover och påsar som vi sålt slut på. Det är underbart att kunna testa en idé direkt.

Och så trycker vi påsar till företag.

four seasons bag-all

fotografering bag-all

4. Vi gör även fotograferingar! Här ovan Celeste med en av våra storsäljare i butiken på Mott Street.

new design bag-all

5. Tar fram nya designs och modeller Här ovan med striped bikini.

bag-all boxes

Fler än en gång har Cappi gömt sig i någon kartong så vi inte kan hitta henne….

Nu kanske ni förstår varför jag älskar det här knasiga huset i Bedsty till döds!

 
Also in News

Baby got Stuff
Baby got Stuff

Vi på Bag-All är glada att kunna presentera våra nya påsar för bebisar! Så många av er har efterfrågat en perfekt doppresent eller påse att ta med till er kompis nyfödda barn. Baby Stuff och Baby Couture är perfekta då de är lika mycket en present till barnet som till föräldrarna.
Påsen kommer med ett handtag så de kan hängas upp i barnets rum eller i badrummet. Den kan också stängas igen så att den lätt kan tas med i barnvagnen, fylld med blöjor, nappar och våtservetter.  

Read More

Back (pack) to the future
Back (pack) to the future

En ryggsäck är bra att ha för alla möjliga tillfällen. Till skolan, på resan eller hängandes hemma som en förvaring. Vår nya Robot Backpack är perfekt storlek för matsäcken på skolutflykten, Gympakläderna eller leksaker för en övernattning hos en kompis.
För en extra fin påse, monogramma ditt barns namn på påsen. 

Read More

Hotel Addict
Hotel Addict

Bag-alls grundare Jennifer Jansch vet en och annan sak om att resa och är självklart en flitig användare av våra travel bags under hennes resor. 

Sedan några månader tillbaka bor hon på Bali med familjen och har delat med sig om sina bästa hotell och Airbnb tips till online tidningen Hotel Addict.

Nedan kan du läsa Jennifers tips. För att se hela intervjun med bilder, och fler härliga reportage gå in på hoteladdict.se 

Read More