Beauty Box Black

Beauty Box Black

July 24, 2018


Äntligen! Vi har lyssnat på era önskemål, och nu är de här - svarta Beauty Boxes! De kommer i två storlekar precis som original-beauty boxes. En mindre variant som rymmer vardagssminket och en större variant för dig som gärna tar med dig flera olika skönhetsprodukter och make up. 


Ta med din beauty box på resan, eller använd den hemma för att organisera dina skönhetsprodukter. 

Brodera in ditt namn, ett favoritcitat eller dina initialer för att ge din beauty box en personlig design. I Bag-all's butik i Stockholm har vi broderat in namn och initialer i färgen pärlemor på de svarta necessärerna. Välkommen in och brodera din egen beauty box i svart. Broderi gör vi oftast på några minuter. 
Also in News

Yoga Mat Bag - My Zen!
Yoga Mat Bag - My Zen!

August 24, 2018

Read More

Produktnyhet - Pom Pom Case Mini och Shades
Produktnyhet - Pom Pom Case Mini och Shades

August 18, 2018

Våra favoritfodral har kommit i två nya storlekar - Vi välkomnar Pom Pom Case Mini och Shades in i vårt sortiment och hoppas att du skall gilla dem lika mycket som vi gör. 

Pom Pom Case Mini fungerar perfekt som korthållare eller för att hålla ordning i din handväska eller necessär. 

Storleken Shades är ett färgglatt fodral som rymmer dina favoritsolglasögon, men också gör ett utmärkt jobb som pennskrin, plånbok eller som fodral till din mobilladdare och powerbank. 

Vi vill gärna se hur du använder ditt Pom Pom Case - tagga oss gärna på instagram så att vi kan se era fina bilder. 

Read More

Börja jobba hos oss på Bag-all!

July 31, 2018

Nu söker vi mer personal till vår Bag-all butik. Är du organiserad, service-minded, kan jobba självständigt och letar efter en halvtidstjänst? Då är du kanske just den vi söker! Vi letar efter säljare till vår butik i centrala Stockholm. Är du intresserad och tror att jobbet kan passa dig - klicka här för mer info om oss och om tjänsten! 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

XOXO, 

Teamet på Bag-all

Read More