Beauty Box Black

Beauty Box Black


Äntligen! Vi har lyssnat på era önskemål, och nu är de här - svarta Beauty Boxes! De kommer i två storlekar precis som original-beauty boxes. En mindre variant som rymmer vardagssminket och en större variant för dig som gärna tar med dig flera olika skönhetsprodukter och make up. 


Ta med din beauty box på resan, eller använd den hemma för att organisera dina skönhetsprodukter. 

Brodera in ditt namn, ett favoritcitat eller dina initialer för att ge din beauty box en personlig design. I Bag-all's butik i Stockholm har vi broderat in namn och initialer i färgen pärlemor på de svarta necessärerna. Välkommen in och brodera din egen beauty box i svart. Broderi gör vi oftast på några minuter. 
Also in News

Börja jobba hos oss på Bag-all!

Nu söker vi mer personal till vår Bag-all butik. Är du organiserad, service-minded, kan jobba självständigt och letar efter en halvtidstjänst? Då är du kanske just den vi söker! Vi letar efter säljare till vår butik i centrala Stockholm. Är du intresserad och tror att jobbet kan passa dig - klicka här för mer info om oss och om tjänsten! 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

XOXO, 

Teamet på Bag-all

Read More

Bag-all på semester!
Bag-all på semester!

Vi älskar när vi får se vart i världen våra påsar hamnar! En "Wet Beach Stuff" på Mallorca eller en "Wash Me Please" på väg till New York City? Tack för att ni taggar oss i era fina bilder! 

Klicka här för att se bilder från våra följare på semester!

Read More

Mini Cases!
Mini Cases!

En av våra allra minsta produkter men en av våra största favoriter är våra Mini Cases!

De finns i fyra olika varianter, perfekt storlek för att ha med i sin handväska! För den som behöver ett litet fodral för sina nycklar, små hörlurar som man ständigt tappar bort i väskan, eller till vad som helst!

 

Read More