Börja jobba hos oss på Bag-all!Jobba halvtid i Bag-all's butik

Är du organiserad, service-minded, kan jobba självständigt och letar efter en halvtidstjänst? Då är kanske just du den vi söker! Vi på Bag-all letar efter säljare till vår butik i centrala Stockholm.

Om tjänsten

Bag-all's svenska verksamhet sköts ifrån butiken på Roslagsgatan 21, dvs både försäljning i butik och utskick till de som handlar online. Även grossistförsäljningen till större kunder hanteras och packas härifrån.

Nu söker vi en personal som vill jobba deltid i vår butik, arbetsuppgifterna inkluderar de nedan:

  • Ta hand om kunder. Detta gäller både för de kunder som kommer in butiken på Roslagsgatan 21 samt de kunder som hör av sig online. Bemötandet av kunder inkluderar att ha kunskap om- och sälja varorna i butiken och svara på kundfrågor. I butiken gör vi även monogram på våra varor, samt på kunders egna saker. I butiken packas även de ordrar som lagts på bag-all.se.
  • Packa ordrar till återförsäljare. Här ingår packning av ordrar som går till våra återförsäljare runt om i landet.
  • Butiken. Butiken är Bag-all ansikte utåt mot kunder. Det är därför viktigt att man ser till att det alltid är ordning och reda i butiken. Det ska vara påfyllt med varor på golvet och fint skyltat i skyltfönstret.
  • Lagerhantering. Vi får ofta stora leveranser, dessa ska packas upp, räknas, ställas fram i butik och läggas in i inventeringen.
  • Monogramma.se. Som anställd på Bag-all jobbar man även med Bag-all Sveriges förgrening, monogramma.se där kunder kommer in med privata saker dom vill brodera på.

Vi söker dig som trivs med att ha många bollar i luften, är organiserad och kan arbeta självständigt. Det är bra om du har erfarenhet inom service och tycka om att arbeta mot kunder. På Bag-all är vi prestigelösa och ser till att saker blir gjorda. Viktigt att veta är att man ofta jobbar ensam i butiken. Under perioder av mer försäljning, så som runt Black Friday och jul är man fler i butiken.

Positionen är en halvtidstjänst och arbetstiderna är 12.00-18.00 tre vardagar i veckan, samt möjlighet att jobba lördagar om så önskas.

Kontakta mig på sofia@bag-all.com eller ring mig på 073-6207633 för mer information eller vid frågor. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Bag-all

Bag-all startades för 5 år sedan i New York av svenska stylisten och entreprenören Jennifer Jansch. Jennifer ville kombinera sin passion för miljö och design genom att skapa något meningsfullt. Resultatet blev Bag-all!


Första kollektionen bestod av presentpåsar som kort därefter fick sällskap av vår organiserings- och resekollektion. Inom loppet av ett år växte företaget till att ha sin första egna butik på Manhattan, och tre till kollektioner adderades till utbudet: cases, vinpåsar och tote bags. Idag har Bag-all över 200 olika påsar, fodral och väskor och säljer varor i över 25 länder. Under 2017 öppnades även ett Europeiskt kontor och butik i Stockholm.


Vi öppnade nyligen vår tredje butik i Sydney, Australien. Och vi har massor med andra saker på gång också. Därför söker vi nu en ny medarbetare som kan vara ansvarig dels för butiken i Stockholm men också för kontakt med våra återförsäljare runt om i Sverige och Europa.


XOXO, 

Teamet på Bag-all

Also in News

Beauty Box Black
Beauty Box Black

Read More

Bag-all på semester!
Bag-all på semester!

Vi älskar när vi får se vart i världen våra påsar hamnar! En "Wet Beach Stuff" på Mallorca eller en "Wash Me Please" på väg till New York City? Tack för att ni taggar oss i era fina bilder! 

Klicka här för att se bilder från våra följare på semester!

Read More

Mini Cases!
Mini Cases!

En av våra allra minsta produkter men en av våra största favoriter är våra Mini Cases!

De finns i fyra olika varianter, perfekt storlek för att ha med i sin handväska! För den som behöver ett litet fodral för sina nycklar, små hörlurar som man ständigt tappar bort i väskan, eller till vad som helst!

 

Read More