Fin recension av Drömfångaren i BTJ

Fin recension av Drömfångaren i BTJ

Vid en första anblick ser detta ut som en typisk soffbordsbok i både format och design. Men det visar sig snabbt att den även innehåller en otroligt inspirerande berättelse om ett starkt entreprenörskap. Jennifer Jansch är kvinnan bakom företaget Bag-all och här delar hon med sig av sin historia - vägen från idé till verklighet - samt ger värdefulla praktiska råd till den som också vill starta eget. Jennifer Jansch är i grunden stylist och det lyser igenom i hela boken. Hon blandar foton och stora textcitat med information om verksamhetsplanering, marknadsföring, lagerhållning och produktion.

Grundstommen i hennes företag är miljömedvetenhet och Drömfångaren är en i grunden inspirerande bok som kan läsas av alla som går i entreprenörstankar, funderar på att flytta utomlands eller vill lära sig mer om återvinning.

Tack BTJ och lektör Louise Sverud för de fina orden! Recensionen publiceras BTJs häfte i nr 15.

Boken går att köpa här!
Also in News

Perfekta julklappar till honom!
Perfekta julklappar till honom!

Read More

Mama <3 Bag-all
Mama <3 Bag-all

Mama tipsar om den perfekta gå-bort-gåvan. Bag-all's vinpåse! Perfekt att ge både till både kill och tjejkompisar och kommer garantera att din present står ut!

Vinpåsar hittar du här

Read More

Bag-all i Nordeas kundtidning Share
Bag-all i Nordeas kundtidning Share

I senaste numret av Nordeas kundtidning Share så intervjuas Bag-all's grundare Jennifer om hur hon kom på idéen med Bag-all. I artikeln så berättar Jennifer om vilka miljöfördelar som presentpåsar i tyg för med sig, och varför det ligger henne varmt om hjärtat. För att läsa hela artikeln, klicka här 

Vill du läsa mer om hela Jennifers och Bag-all's resa, från ide till produkt, så kan du nu köpa Drömfångaren för 100 kr. Boken kommer i en fin påse som sedan kan användas om-och-om igen

Read More