Hårsaker!

Hårsaker!

Håll ordning på din lock- och plattång på ett säkert sätt med en av våra absoluta favorit fodral:  Bag-all's Hair Stuff case. Perfekt att ha på resan och även i badrumsskåpet.
Det här värmetåliga fodralet är perfekt för dig som är otålig, då den gör det möjligt att packa ner din platt- och locktång trots att de inte riktigt har svalnat.
För vi vet att det inte direkt brukar finnas gott om tid på morgonen. Och ingen gillar brännmärken på träbänken!
Fodralet rymmer upp till 2 platt- eller locktänger och beroende på storleken av dina verktyg kan det även få plats en borste.Also in News

Baby got Stuff
Baby got Stuff

Vi på Bag-All är glada att kunna presentera våra nya påsar för bebisar! Så många av er har efterfrågat en perfekt doppresent eller påse att ta med till er kompis nyfödda barn. Baby Stuff och Baby Couture är perfekta då de är lika mycket en present till barnet som till föräldrarna.
Påsen kommer med ett handtag så de kan hängas upp i barnets rum eller i badrummet. Den kan också stängas igen så att den lätt kan tas med i barnvagnen, fylld med blöjor, nappar och våtservetter.  

Read More

Back (pack) to the future
Back (pack) to the future

En ryggsäck är bra att ha för alla möjliga tillfällen. Till skolan, på resan eller hängandes hemma som en förvaring. Vår nya Robot Backpack är perfekt storlek för matsäcken på skolutflykten, Gympakläderna eller leksaker för en övernattning hos en kompis.
För en extra fin påse, monogramma ditt barns namn på påsen. 

Read More

Hotel Addict
Hotel Addict

Bag-alls grundare Jennifer Jansch vet en och annan sak om att resa och är självklart en flitig användare av våra travel bags under hennes resor. 

Sedan några månader tillbaka bor hon på Bali med familjen och har delat med sig om sina bästa hotell och Airbnb tips till online tidningen Hotel Addict.

Nedan kan du läsa Jennifers tips. För att se hela intervjun med bilder, och fler härliga reportage gå in på hoteladdict.se 

Read More