Hej allihopa!

Hej allihopa!

Hej allihop!

Åh vad kul det är att vara igång med att blogga igen! För några år sedan bloggade men har tagit några års paus. Jag och familjen hade ganska nyligen flyttat till New York då och jag hade precis startat min firma Bag-all. För er som inte läste den bloggen ska jag snabbt presentera mig:

Jennifer Jansch heter jag. Här står jag på taket till vår lägenhet i New York. Ganska maffig utsikt som man aldrig kan vänja sig vid!

Jennifer Jansch tak

Jag är mamma till tre tjejer:

Celeste Jansch

Celeste, 16, som går på LaGuardia high school.

Bag-all angel

Margaux 12, som gärna färgar håret i olika rosa och lila nyanser. Just idag är det nyfärgat i ljuslila. (Bilden tog vi på promenaden hem från min butik).

och Caprice (också kallad Cappi) 9, som allt som oftast har luddiga öron på sig, på trappan till vårt hus i New York.

Min man Micke och jag har varit gifta i snart 20(!!!) år.

Och så har vi den jättegamla katten, Ping, 20 år. Han har flugit över Atlanten 10 gånger och är still going strong!

Sedan 2011 bor vi i New York, i en typsik New York-lägenhet med tegelväggar och allt…

För snart fyra år sedan startade jag mitt märke Bag-all. Idéen var främst att göra tygpåsar som används för att slå in presenter i, istället för inslagspapper. Man återanvänder påsarna hundratals gånger och spar på så sätt miljöresurser och föroreningar som papperstillverkning orsakar. Plus, som bonus, slipper man leta efter sax, tejp, snören och hålla på att slå in presenten.

Det där med presentpåsar har varit ganska svårt att få snurr på. Istället tog några andra tygpåsar, som vi kallar för organisationspåsar, fart. Idag säljer vi mest dessa organisationspåsar och shopping väskor. Presentpåsarna försöker vi fortsatt sälja och håller tummarna för att folk blir mer och mer miljösmarta för varje år.

För 2.5 år sedan öppnade jag en butik på Mott Street i New York. Först tänkte jag mig att lokalen skulle vara showroom, kontor och lager och så tänkte jag att om jag hade tur så kanske jag kunder sälja lite påsar där också.

Som tur var började kunder hitta hit och idag är Mott Street bara affär. Kontoret och lagret har flyttat till Brooklyn.

 

Det känns verkligen sjukt kul att börja blogga igen! Jag har så otroligt mycket spännande som ligger framför mig som jag gärna vill dela med mig av. Dels så håller vi på att öppna en Bag-all butik i Stockholm och dels så ska vi, hela familjen, lämna New York efter sex år och flytta till Bali efter sommaren. Vi är sååå laddade. Hoppas du följer med på vår resa!

xox

Jen
Also in News

Baby got Stuff
Baby got Stuff

Vi på Bag-All är glada att kunna presentera våra nya påsar för bebisar! Så många av er har efterfrågat en perfekt doppresent eller påse att ta med till er kompis nyfödda barn. Baby Stuff och Baby Couture är perfekta då de är lika mycket en present till barnet som till föräldrarna.
Påsen kommer med ett handtag så de kan hängas upp i barnets rum eller i badrummet. Den kan också stängas igen så att den lätt kan tas med i barnvagnen, fylld med blöjor, nappar och våtservetter.  

Read More

Back (pack) to the future
Back (pack) to the future

En ryggsäck är bra att ha för alla möjliga tillfällen. Till skolan, på resan eller hängandes hemma som en förvaring. Vår nya Robot Backpack är perfekt storlek för matsäcken på skolutflykten, Gympakläderna eller leksaker för en övernattning hos en kompis.
För en extra fin påse, monogramma ditt barns namn på påsen. 

Read More

Hotel Addict
Hotel Addict

Bag-alls grundare Jennifer Jansch vet en och annan sak om att resa och är självklart en flitig användare av våra travel bags under hennes resor. 

Sedan några månader tillbaka bor hon på Bali med familjen och har delat med sig om sina bästa hotell och Airbnb tips till online tidningen Hotel Addict.

Nedan kan du läsa Jennifers tips. För att se hela intervjun med bilder, och fler härliga reportage gå in på hoteladdict.se 

Read More