If is not moving, monogram it!

If is not moving, monogram it!

Det här med monogram är en väldigt stor grej i Amerika, speciellt i södra staterna, men även mer och mer i New York.

Vi tycker att det är jättekul med monogram och säger som Reese Witherspoon: ”My rule is, if is not moving, monogram it!”

monogram på jacka

Så därför tänkte vi att när vi öppnade Bag-all butiken i Sverige skulle vi passa på att erbjuda monogram på kläder och andra saker som inte är våra produkter. Det har resulterat i hemsidan: monogramma.se

kånken med monogram

Idéen är att man tar med sina egna saker och kommer in med dem i butiken på Roslagsgatan 21, eller skickar med posten. Det kan vara kläder, handdukar, örngott eller vad som helst i tyg så sätter vi valfritt monogram på.

jeans monogram

Det roliga med monogram är att man kan göra så många olika saker med dem, det är bara fantasin som sätter gränsen. Och så är de en fantastisk present – vad kan vara roligare än att få någonting med sitt eget namn eller initialer på? Det visar verkligen att den man får presenten av har tänkt till lite extra och tänkt just på dig.

monogrammaskin bag-all

Vi har investerat i en ny monogrammaskin till butiken. Tydligen är vi ensamma i Norden om att ha den här maskinen. Den gör fantastiskt fina monogram och man kan även brodera mönster så som hjärtan och fåglar etc.

barnkläder monogram

Det är som bekant också en otroligt bra grej att sätta namn på sina barns kläder. Inte minst för att hålla reda på vad som är deras på dagis och i skolan. Och så är det snyggt också!

Vi har redan börjat monogramma några kreativa kunders ägodelar. Så som den här jackan till en blivande brud. Även hennes brudtärnor kommer komma in och beställa jackor till sig själva. 

bröllop jacka

Eller den här jackan till en nybliven 20-årig - Benjamin Ingrosso

benjamin ingrosso jacka

Hoppas att ni ska bli lika inspirerade som vi av att monogramma era saker!

Välkomna in till oss på Bag-all, Roslagsgatan 21!
Also in News

Baby got Stuff
Baby got Stuff

Vi på Bag-All är glada att kunna presentera våra nya påsar för bebisar! Så många av er har efterfrågat en perfekt doppresent eller påse att ta med till er kompis nyfödda barn. Baby Stuff och Baby Couture är perfekta då de är lika mycket en present till barnet som till föräldrarna.
Påsen kommer med ett handtag så de kan hängas upp i barnets rum eller i badrummet. Den kan också stängas igen så att den lätt kan tas med i barnvagnen, fylld med blöjor, nappar och våtservetter.  

Read More

Back (pack) to the future
Back (pack) to the future

En ryggsäck är bra att ha för alla möjliga tillfällen. Till skolan, på resan eller hängandes hemma som en förvaring. Vår nya Robot Backpack är perfekt storlek för matsäcken på skolutflykten, Gympakläderna eller leksaker för en övernattning hos en kompis.
För en extra fin påse, monogramma ditt barns namn på påsen. 

Read More

Hotel Addict
Hotel Addict

Bag-alls grundare Jennifer Jansch vet en och annan sak om att resa och är självklart en flitig användare av våra travel bags under hennes resor. 

Sedan några månader tillbaka bor hon på Bali med familjen och har delat med sig om sina bästa hotell och Airbnb tips till online tidningen Hotel Addict.

Nedan kan du läsa Jennifers tips. För att se hela intervjun med bilder, och fler härliga reportage gå in på hoteladdict.se 

Read More