Invigningen!

Invigningen!

I fredags hade äntligen den stora dagen kommit för invigningen av Bag-alls butik i Stockholm! Som vi hade putsat och fejat för att få allting klart i tid. (Det är bra att ha en deadline så man verkligen måste se till att få upp de där sista krokarna, tapetsera toan etc…)

Bag-all butik

Här är vår fina lilla lokal på Roslagsgatan 21. Nya plantor utanför dagen till ära!

bag-all butik

monogramma brodyr

Innan alla kom passade vi på att monogramma tröjorna som personalen skulle ha på sig på invigningen. Så här blev det!

Bag-all tröjor

Och så med namnen på framsidan. Nu när vi har två maskiner kommer vi börja erbjuda er att ta med egna kläder, handdukar, lakan,mössor – you name it – och få dem monogrammade med vad man vill. Läs mer om det på monogramma.se eller följ på Instagram @monogramma.se. 

 

vägg resepåsar

Vid första anblicken på Bag-all kan man tro att vi inte gillar färg, eftersom majoriteten av våra påsar är vita med svart tryck. Som den här väggen ovan. Men om sanningen ska fram älskar vi färg. Här är våra Pompom cases som kan användas till datorer eller som sminkväskor. De har jättefint foder inuti också (alla har olika blommiga foder). Pompom casen är gjorda av en liten familjefabrik i Indien som gör de fina ”block printsen” för hand.

gift bags och pompom case 

Drumroll please… till och med vår toalett fick sig en make-over och här är vår überlyxiga toalett nu!  Tapeten är från Tibet från Clarancehouse.

toalett make-over

När klockan väl slog 17 så började det ösa in folk. Sååå himla kul!! Det gick knappt att röra sig i butiken under stundom. Butiken fylldes snabbt av köpglada kunder, familj, vänner, blommor och kärlek.

bag-all

4 glada tjejer efter invigningen var över! Tack igen till alla ni som kom <3

bag all personal
Also in News

Baby got Stuff
Baby got Stuff

Vi på Bag-All är glada att kunna presentera våra nya påsar för bebisar! Så många av er har efterfrågat en perfekt doppresent eller påse att ta med till er kompis nyfödda barn. Baby Stuff och Baby Couture är perfekta då de är lika mycket en present till barnet som till föräldrarna.
Påsen kommer med ett handtag så de kan hängas upp i barnets rum eller i badrummet. Den kan också stängas igen så att den lätt kan tas med i barnvagnen, fylld med blöjor, nappar och våtservetter.  

Read More

Back (pack) to the future
Back (pack) to the future

En ryggsäck är bra att ha för alla möjliga tillfällen. Till skolan, på resan eller hängandes hemma som en förvaring. Vår nya Robot Backpack är perfekt storlek för matsäcken på skolutflykten, Gympakläderna eller leksaker för en övernattning hos en kompis.
För en extra fin påse, monogramma ditt barns namn på påsen. 

Read More

Hotel Addict
Hotel Addict

Bag-alls grundare Jennifer Jansch vet en och annan sak om att resa och är självklart en flitig användare av våra travel bags under hennes resor. 

Sedan några månader tillbaka bor hon på Bali med familjen och har delat med sig om sina bästa hotell och Airbnb tips till online tidningen Hotel Addict.

Nedan kan du läsa Jennifers tips. För att se hela intervjun med bilder, och fler härliga reportage gå in på hoteladdict.se 

Read More