Love the Wine you're with

Love the Wine you're with

Varför nöja dig med en trött systemet-kasse, när du kan bära ditt vin i en snygg tygpåse? Det bästa med våra vinpåsar är inte heller att dom är snygga, de bästa är att dom kan användas om och om igen.

Bag-all har 7 olika vinpåsar att välja mellan och är en perfekt gå-bort present att ge tillsammans med en flaska vin. Många av våra kunder väljer även att monogramma vinpåsen med festens, eller värdarnas namn samt byta bandet.

 
Also in News

Perfekta julklappar till honom!
Perfekta julklappar till honom!

Read More

Mama <3 Bag-all
Mama <3 Bag-all

Mama tipsar om den perfekta gå-bort-gåvan. Bag-all's vinpåse! Perfekt att ge både till både kill och tjejkompisar och kommer garantera att din present står ut!

Vinpåsar hittar du här

Read More

Bag-all i Nordeas kundtidning Share
Bag-all i Nordeas kundtidning Share

I senaste numret av Nordeas kundtidning Share så intervjuas Bag-all's grundare Jennifer om hur hon kom på idéen med Bag-all. I artikeln så berättar Jennifer om vilka miljöfördelar som presentpåsar i tyg för med sig, och varför det ligger henne varmt om hjärtat. För att läsa hela artikeln, klicka här 

Vill du läsa mer om hela Jennifers och Bag-all's resa, från ide till produkt, så kan du nu köpa Drömfångaren för 100 kr. Boken kommer i en fin påse som sedan kan användas om-och-om igen

Read More