Möt vår nya favorit - Datorfodralet!

Möt vår nya favorit - Datorfodralet!

Många av er har efterfrågat ett datorfodral som skyddar er laptop från repor och skador och nu är den äntligen här! I sann Bag-all anda har vi såklart funderat på både funktion och design och adderat några egna detaljer som vi gillar. 

Laptopfodral

Våra laptopfodral kommer i två storlekar, både för en 13" och en 15" dator. På framsidan av det vadderade fodralet finns en ficka som rymmer din laddare. Vi tror alla kan relatera till frustrationen av en döende dator och en laddare som ligger kvarglömd hemma. 

LaptopfodralDatorfodral

För en extra personlig touch, addera dina initialer på fodralets framsida, så du vet vems dator är vems:) Klicka här för att köpa ditt computer case

Datorfodral med monogram
Also in News

Förvaring  - Random Stuff Case
Förvaring - Random Stuff Case

Har ni, liksom vi, saker som ligger och skräpar runt om i lägenheten. Lite euro från den senaste resan, gem, tofsar, skruvar - ja sånt som inte har en tydlig plats men som man vill hitta snabbt när man väl behöver det.

Vi sammanfattar dessa saker som Random Stuff och har tagit fram fodral i tre olika storlekar för just dessa grejer. 

Read More

Trendspaning från Ambiente
Trendspaning från Ambiente

I helgen åkte vi till Frankfurt för att besöka en av Europas största mässor för konsumentprodukter och trenderna inom inredning, presenter, glas, porslin, köksartiklar och smycken. Tänk er Formex på steroider. Här finns allt från fina möbler till nya roliga present-ideér.
Så här kommer vår trendspaning från Ambiente:

Read More

Veckans Instagram Bilder
Veckans Instagram Bilder

Många kunder som kommer in till oss undrar om dom får ta bilder i butiken. "Självklart" svarar vi alltid. Faktumet är att vi verkligen uppmuntrar våra kunder till det. Varje gång en kund taggar oss på Instagram blir vi överlyckliga då vi älskar att se vart våra produkter tar vägen. Här är några favoriter som vi har sett denna vecka.

Read More