Nytt in!

Nytt in!

Det är alltid lika kul att få leveranser med varor att kunna fylla på butiken med! Idag fick vi bland annat in nya Googly Eye Backpack! På bag-all älskar vi när ni kunder kommer med förslag och idéer på väskor och påsar ni saknar. Många av er har efterfrågat Googly Eye Tote som en ryggsäck och nu kan vi äntligen svara "Ja, vi har den" när ni frågar. 

random stuff

I kartongen idag kom även en favorit i ny storlek - Random Stuff! Eftersom random stuff kommer i alla olika former och storlekar, så bestämde vi oss för att anpassa fodralen därefter.
Also in News

Perfekta julklappar till honom!
Perfekta julklappar till honom!

Read More

Mama <3 Bag-all
Mama <3 Bag-all

Mama tipsar om den perfekta gå-bort-gåvan. Bag-all's vinpåse! Perfekt att ge både till både kill och tjejkompisar och kommer garantera att din present står ut!

Vinpåsar hittar du här

Read More

Bag-all i Nordeas kundtidning Share
Bag-all i Nordeas kundtidning Share

I senaste numret av Nordeas kundtidning Share så intervjuas Bag-all's grundare Jennifer om hur hon kom på idéen med Bag-all. I artikeln så berättar Jennifer om vilka miljöfördelar som presentpåsar i tyg för med sig, och varför det ligger henne varmt om hjärtat. För att läsa hela artikeln, klicka här 

Vill du läsa mer om hela Jennifers och Bag-all's resa, från ide till produkt, så kan du nu köpa Drömfångaren för 100 kr. Boken kommer i en fin påse som sedan kan användas om-och-om igen

Read More