Perfekta julklappar till honom!

Perfekta julklappar till honom!

bag-all herr julklapp julklappstips pojkvän man pappa fästman son bror


Är du på jakt efter en present till den där mannen som redan har allt? Då har du hittat rätt! Låt mannen i ditt liv organisera i stil. Gör årets julklapp extra personlig och låt oss brodera hans namn på produkterna. 

Mens 4-pack Travel Collection är ett kit perfekt för både resväskan och för att organisera i garderoben hemma. Storsäljaren "Wash me" ingår och gör ett utmärkt jobb med att separera den smutsiga tvätten från den rena och det blir ett inte lika jobbigt moment att packa upp resväskan vid hemkomst. 

Mens Garment Organizing Bag håller kostymen i bästa skick och gör sig snyggt hemma i garderoben så väl som på språng. På baksidan gömmer sig en ficka att förvara accessoarer så som manschettknappar och slipsen i. Överraska med en stilren present som alltid går hem. 

Mens Fancy Organizing Bag håller accessoarerna tillsammans och på plats. Perfekt för han som alltid måste leta länge efter manschettknapparna - som aldrig ligger på samma ställe. Ett perfekt komplement till Mens Garment Organizing Bag om han tycker om accessoarer och gärna tar med flera att välja mellan. 

Mens Loafer Organizing Bag separerar skorna från hans rena fina kläder för att inte smutsa ner i resväskan eller garderoben. Är mannen i ditt liv inte en loafers-kille? Ingen fara, vi har även sneakers, träningsskor, sandaler och finskor

För fler julklappsideér för honom, spana in vår hemsida -> För honom!
Där hittar du bl.a glasögonfodral, mobilfodral och ett litet fodral till hans hörlurar och laddare

 
Also in News

Trendspaning från Ambiente
Trendspaning från Ambiente

I helgen åkte vi till Frankfurt för att besöka en av Europas största mässor för konsumentprodukter och trenderna inom inredning, presenter, glas, porslin, köksartiklar och smycken. Tänk er Formex på steroider. Här finns allt från fina möbler till nya roliga present-ideér.
Så här kommer vår trendspaning från Ambiente:

Read More

Veckans Instagram Bilder
Veckans Instagram Bilder

Många kunder som kommer in till oss undrar om dom får ta bilder i butiken. "Självklart" svarar vi alltid. Faktumet är att vi verkligen uppmuntrar våra kunder till det. Varje gång en kund taggar oss på Instagram blir vi överlyckliga då vi älskar att se vart våra produkter tar vägen. Här är några favoriter som vi har sett denna vecka.

Read More

Bag-all <3 QX
Bag-all <3 QX

Vi blev så glada att hitta så fina ord om oss i senaste numret av QX.
"Det omtalade svensk-amerikanska företaget bag-all har charmat magasin som  Vouge, Elle och Vanity Fair med sitt genialiska förvaringskoncept! Deras svartvita design med moderillustrationer som skapar en tidlös känsla och är ekologiskt, att återanvända är Bag-all's viktigaste uppgift. De personliga favoriterna är den lilla sminkväskan Make-up Case, den fodrade Wet beach stuff väskan med innerfoder av plast för blötabadkläder och bag-in-box påsen Can't dine w/o wine. Alla produkter hos Bag-all kan dessutom broderas med valfri text! besök butiken på Roslagsgatan 21 i Stockholm eller www.bag-all.se.

Read More