Perfekta julklappar till honom!

Perfekta julklappar till honom!

bag-all herr julklapp julklappstips pojkvän man pappa fästman son bror


Är du på jakt efter en present till den där mannen som redan har allt? Då har du hittat rätt! Låt mannen i ditt liv organisera i stil. Gör årets julklapp extra personlig och låt oss brodera hans namn på produkterna. 

Mens 4-pack Travel Collection är ett kit perfekt för både resväskan och för att organisera i garderoben hemma. Storsäljaren "Wash me" ingår och gör ett utmärkt jobb med att separera den smutsiga tvätten från den rena och det blir ett inte lika jobbigt moment att packa upp resväskan vid hemkomst. 

Mens Garment Organizing Bag håller kostymen i bästa skick och gör sig snyggt hemma i garderoben så väl som på språng. På baksidan gömmer sig en ficka att förvara accessoarer så som manschettknappar och slipsen i. Överraska med en stilren present som alltid går hem. 

Mens Fancy Organizing Bag håller accessoarerna tillsammans och på plats. Perfekt för han som alltid måste leta länge efter manschettknapparna - som aldrig ligger på samma ställe. Ett perfekt komplement till Mens Garment Organizing Bag om han tycker om accessoarer och gärna tar med flera att välja mellan. 

Mens Loafer Organizing Bag separerar skorna från hans rena fina kläder för att inte smutsa ner i resväskan eller garderoben. Är mannen i ditt liv inte en loafers-kille? Ingen fara, vi har även sneakers, träningsskor, sandaler och finskor

För fler julklappsideér för honom, spana in vår hemsida -> För honom!
Där hittar du bl.a glasögonfodral, mobilfodral och ett litet fodral till hans hörlurar och laddare

 
Also in News

Baby got Stuff
Baby got Stuff

Vi på Bag-All är glada att kunna presentera våra nya påsar för bebisar! Så många av er har efterfrågat en perfekt doppresent eller påse att ta med till er kompis nyfödda barn. Baby Stuff och Baby Couture är perfekta då de är lika mycket en present till barnet som till föräldrarna.
Påsen kommer med ett handtag så de kan hängas upp i barnets rum eller i badrummet. Den kan också stängas igen så att den lätt kan tas med i barnvagnen, fylld med blöjor, nappar och våtservetter.  

Read More

Back (pack) to the future
Back (pack) to the future

En ryggsäck är bra att ha för alla möjliga tillfällen. Till skolan, på resan eller hängandes hemma som en förvaring. Vår nya Robot Backpack är perfekt storlek för matsäcken på skolutflykten, Gympakläderna eller leksaker för en övernattning hos en kompis.
För en extra fin påse, monogramma ditt barns namn på påsen. 

Read More

Hotel Addict
Hotel Addict

Bag-alls grundare Jennifer Jansch vet en och annan sak om att resa och är självklart en flitig användare av våra travel bags under hennes resor. 

Sedan några månader tillbaka bor hon på Bali med familjen och har delat med sig om sina bästa hotell och Airbnb tips till online tidningen Hotel Addict.

Nedan kan du läsa Jennifers tips. För att se hela intervjun med bilder, och fler härliga reportage gå in på hoteladdict.se 

Read More