Redo för sommaren?

Redo för sommaren?

June 26, 2018

Semestern är här! Har du allt du behöver för resan? Om inte så kan vi hjälpa dig!

Vi har många vattentäta fodral till blöta badkäder! Klicka här för att se vårt utbud. Dom är perfekta att lägga ner bikinin i när man ska hem från stranden!

Vi har även nya, stora strandväskor som är utmärkt att packa ner allt man behöver ha med sig till stranden! Glöm inte att monogramma din väska!

Vi har självklart resepåsar också som man måste ha med sig på semestern. Flip flops, bikini, solkräm, vi har påsar till allt!

 

Glad sommar!

XO Bag-all

 
Also in News

Yoga Mat Bag - My Zen!
Yoga Mat Bag - My Zen!

August 24, 2018

Read More

Produktnyhet - Pom Pom Case Mini och Shades
Produktnyhet - Pom Pom Case Mini och Shades

August 18, 2018

Våra favoritfodral har kommit i två nya storlekar - Vi välkomnar Pom Pom Case Mini och Shades in i vårt sortiment och hoppas att du skall gilla dem lika mycket som vi gör. 

Pom Pom Case Mini fungerar perfekt som korthållare eller för att hålla ordning i din handväska eller necessär. 

Storleken Shades är ett färgglatt fodral som rymmer dina favoritsolglasögon, men också gör ett utmärkt jobb som pennskrin, plånbok eller som fodral till din mobilladdare och powerbank. 

Vi vill gärna se hur du använder ditt Pom Pom Case - tagga oss gärna på instagram så att vi kan se era fina bilder. 

Read More

Börja jobba hos oss på Bag-all!

July 31, 2018

Nu söker vi mer personal till vår Bag-all butik. Är du organiserad, service-minded, kan jobba självständigt och letar efter en halvtidstjänst? Då är du kanske just den vi söker! Vi letar efter säljare till vår butik i centrala Stockholm. Är du intresserad och tror att jobbet kan passa dig - klicka här för mer info om oss och om tjänsten! 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

XOXO, 

Teamet på Bag-all

Read More