Sätt namn på ryggan!

Sätt namn på ryggan!

Hos oss på Roslagsgatan 21 kan du förutom att monogramma ditt namn på våra påsar, även ta med egna saker du vill ha monogrammade. 

En väska vi monogrammat ett flertal gånger är Kånken! Med tanke på hur populär den här klassiska ryggsäcken är i Sverige så kan det vara en bra ide att addera sitt namn. Speciellt om det är till ett barn som ska ta med till skola eller förskola där det finns en hög likadana väskor hängandes på krokarna. 

Kånken monogrammad

Kånken med namn

Och hur mycket finare blir inte din Kånken med ett namn på? Se även den här svarta varianten med ett fint guld monogram.

Kånken ryggsäck med monogram

 

Vi har även monogrammat andra typer av ryggsäckar, som den här randiga väskan till Caprice. Ett snyggt och roligt alternativ till påstrukna namnlappar. 

ryggsäck med namn

Självklart har vi även våra egna ryggsäckar tillgängliga i butik, som även dom blir så mycket mer personliga med ett monogram!

Ryggsäckar från Bag-all

Beställ ditt monogram på monogramma.se, eller kom in till Bag-all på Roslagsgatan 21

xx
Also in News

Har ni sett vårt fodral för matlådor?
Har ni sett vårt fodral för matlådor?

Read More

Den perfekta strandväskan!
Den perfekta strandväskan!

Vi har fått in ännu fler nya produkter! Kolla in dessa rymliga väskor som är perfekta att ha med sig till stranden eller bara när du måste bära med dig massa saker!

Väskan kommer i fyra olika varianter! Den finns med Bag-alls klassika "Plastic ain't my tote" citat, eller i olika färger.

Tanken bakom väskorna med ränder är givetvis att du ska monogramma ditt namn eller initialer! Plastic Ain't väskan är också givetvis supersnygg med monogram!

Read More

Våra nya Folding Totes är äntligen här!
Våra nya Folding Totes är äntligen här!

Säg hej och välkommen till senaste tillskottet i Bag-all familjen! Vår nya Folding Tote i försärkt nylon som gör att den är väldigt slittålig och perfekt att ha till mataffären till exempel!

När väskan inte används kan den vikas ihop i sin egen innerficka (som annars rymmer en telefon) och väger knappt nånting! Så den är perfekt att ha med sig nästan överallt!

Read More