Sätt namn på ryggan!

Sätt namn på ryggan!

Hos oss på Roslagsgatan 21 kan du förutom att monogramma ditt namn på våra påsar, även ta med egna saker du vill ha monogrammade. 

En väska vi monogrammat ett flertal gånger är Kånken! Med tanke på hur populär den här klassiska ryggsäcken är i Sverige så kan det vara en bra ide att addera sitt namn. Speciellt om det är till ett barn som ska ta med till skola eller förskola där det finns en hög likadana väskor hängandes på krokarna. 

Kånken monogrammad

Kånken med namn

Och hur mycket finare blir inte din Kånken med ett namn på? Se även den här svarta varianten med ett fint guld monogram.

Kånken ryggsäck med monogram

 

Vi har även monogrammat andra typer av ryggsäckar, som den här randiga väskan till Caprice. Ett snyggt och roligt alternativ till påstrukna namnlappar. 

ryggsäck med namn

Självklart har vi även våra egna ryggsäckar tillgängliga i butik, som även dom blir så mycket mer personliga med ett monogram!

Ryggsäckar från Bag-all

Beställ ditt monogram på monogramma.se, eller kom in till Bag-all på Roslagsgatan 21

xx
Also in News

Börja jobba hos oss på Bag-all!

Nu söker vi mer personal till vår Bag-all butik. Är du organiserad, service-minded, kan jobba självständigt och letar efter en halvtidstjänst? Då är du kanske just den vi söker! Vi letar efter säljare till vår butik i centrala Stockholm. Är du intresserad och tror att jobbet kan passa dig - klicka här för mer info om oss och om tjänsten! 

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

XOXO, 

Teamet på Bag-all

Read More

Beauty Box Black
Beauty Box Black

Read More

Bag-all på semester!
Bag-all på semester!

Vi älskar när vi får se vart i världen våra påsar hamnar! En "Wet Beach Stuff" på Mallorca eller en "Wash Me Please" på väg till New York City? Tack för att ni taggar oss i era fina bilder! 

Klicka här för att se bilder från våra följare på semester!

Read More