Welcome to the world of Bag-all

The world of Bag-all är fylld av påsar! Vi gör stilrena förvaringspåsar och fodral för alla tillfällen. Våra kollektioner innehåller organiserings påsar, resepåsar, packpåsar, fodral, presentpåsar, vinpåsar, tvättpåsar, klädpåsar och mycket mer.. Helt enkelt, vi har en påse för allt!Idén för alla våra produkter grundas i ett miljötänk som inte kompromissar med design, användbarhet och stil. Därför erbjuder Bag-all återanvändbara tygpåsar för alla tillfällen, så du aldrig behöver packa smutstvätt i en plastpåse, betala för en ICA kasse eller slösa tid på att slå in ett paket i presentpapper.


Förutom vår butik i Stockholm så kan du också besöka någon av våra butiker i New York City, Sydney, Australia och Kuwait. Så du kan välja den buitk som är närmast dig, klicka bara på länkarna nedan för att gå till de olika butikerna. 

BAG-ALL USA

BAG-ALL AUSTRALIEN

BAG-ALL GCC

PLEASE REUSE . WASTE REDUCE

VÅR FILOSOFI


Bag-all är ett företag som tror att alla, genom små, stilfulla steg, kan leva ett lite mer miljövänligt liv. Genom att göra små förändringar kan vi tillsammans nå stora resultat.Återanvändning är ett bra och enkelt sätt för oss att på individnivå göra skillnad. Att t.ex. ge bort presenter i återanvändbara tygpåsar eller ta med en egen tygpåse till mataffären, som kan användas om och om igen, sparar på naturens resurser och reducerar skräp som skapas av presentpapper och plastpåsar. Som en bonus är det även ett snygg sätt att ge bort presenter, och bära hem mjölken på.


HISTORIAN BAKOM BAG-ALL


Bag-all startades 2014 New York av svenska stylisten och entreprenören Jennifer Jansch. Jennifer ville kombinera sin passion för miljö och design genom att skapa något meningsfullt. Resultatet blev Bag-all!Första kollektionen bestod av presentpåsar som kort därefter fick sällskap av vår organiserings och resekollektion. 


Inom loppet av ett år växte företaget till att ha sin första egna butik på Manhattan, och tre till kollektioner adderades till utbudet: cases, vinpåsar och tote bags. Idag har Bag-all över 200 olika påsar, fodral och väskor och säljer varor i över 25 länder. Under 2017 öppnades även ett Europeiskt kontor och butik i Stockholm. 2018 öppnade vi upp dörrarna i Sydney och under början av 2019 så fick Bag-all även en partner i Kuwait.


Vill du läsa mer om Jennifer och Bag-all's resa från dröm till internationellt företag, så kan du göra det i boken Drömfångaren.


THE COLLECTIONS

ORGANIZING AND TRAVEL BAGS

Stay organized! Både i hemmet eller på resande fot. Bag-all Organizing Collection hjälper dig hålla din garderob, badrum, handväska, förråd och resväska organiserad. Påsarna är även den perfekta presenten till personen som "redan har allt".

MY CASES COLLECTION

I My Cases Collection hittar du fodral för alla dina favoritprylar. Från Solglasögon- och telefonfodral till sminkväska och necessär. Här hittar du med andra ord vadderade cases till alla dina saker.

TOTES AND BACKPACK

Strandväskor, matkassar, ryggsäckar och weekend bags. Det finns totes för alla tillfällen och ställen. Nedan har vi samlat alla våra varianter!

PRESENTPÅSAR

Presentpåsar i tyg är återanvändbara, så du slipper använda presentpapper som blir skräp på de fem sekunder det tar att öppna ett paket. Dina paketen blir fint inslagna varje gång och du slösar inte på jordens resurser.

THE JOURNAL